"Leksaker" Litografi av Lasse Åberg. 96/290. 42x48 cm - Galleri Scandinavia
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

"Leksaker" Litografi av Lasse Åberg. 96/290. 42x48 cm

  • 1 900 SEK

Såld

Dela
Artikelnummer: 1433

  • Titel: "Leksaker"
  • Konstnär: Lasse Åberg
  • Medium: Litografi
  • Upplaga: 96/290
  • Mått: 42x48 cm

"Leksaker" är en fängslande litografi skapad av den mångsidiga konstnären Lasse Åberg. Med sina mått på 42x48 cm erbjuder detta konstverk en intim inblick i Åbergs konstnärliga skapande.

Lasse Åberg, känd som en framstående svensk grafisk designer, konstnär, filmregissör, manusförfattare, musiker och skådespelare, har gjort betydande bidrag till den svenska underhållningsvärlden. Han är bland annat ihågkommen som Trazan Apansson och för sin regi och skådespel i den klassiska filmen "Sällskapsresan" med dess uppföljare.

Som konstnär har Lasse Åberg särskilt utmärkt sig med sina pastischer med Musse Pigg-tema. "Leksaker" kan ses som en del av hans breda konstnärliga repertoar. Det är en unik möjlighet att äga en bit av hans konstnärliga arv och njuta av den lekfullhet och kreativitet som han har förmedlat genom sina verk.

Denna litografi är numrerad som 96 av en upplaga om 290 exemplar och är därför en begränsad och eftertraktad konstskatt. Den är inte bara ett konstverk utan också en tidskapsel som fångar en del av Sveriges rika kulturella historia. Med "Leksaker" kan du föra en bit av Lasse Åbergs konstnärliga mångsidighet in i ditt hem eller konstsamling.