Introduktion 2023 - Tidigare utställningar - Utställningar - Galleri Scandinavia
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Introduktion 2023

Kallelse till Konstnärer: 

"Introduktion 2023" på Galleri Scandinavia

Vi är stolta över att bjuda in dig till vår mest efterfrågade utställning "Introduktion 2023"! 

Vi är ett familjedrivet galleri i Göteborg med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1972, och nu vill vi ge dig chansen att vara en del av vår fortsatta konstnärliga resa.

Utställningsdatum: 24:e november till 3:e december 2023

Vill du delta? Här är allt du behöver veta:

Öppet för alla: Oavsett om du är en etablerad konstnär eller just börjar utforska din konstnärliga talang, är du välkommen att ansöka. Enda kravet är att dina verk aldrig tidigare har visats hos oss.

Juryns omdöme: I år har vi lyft nivån med en jury bestående av oss på Galleri Scandinavia samt några av våra framstående konstnärer, inklusive några som deltog i förra årets Introduktion. Vi ser fram emot att granska dina ansökningar noggrant.

Varierade stilar och uttryck: Varje deltagande konstnär har möjlighet att visa upp minst 3-5 av sina verk. Tillsammans kommer vi att skapa en dynamisk och mångfacetterad utställning som speglar en mängd olika stilar och konstnärliga uttryck.

Ingen kostnad: Det är kostnadsfritt att ansöka, och om dina verk väljs ut tar vi endast en kommission av de sålda konstverken. Vi tror på att stödja konstnärer och deras arbete.

Hur ansöker du? Skicka din ansökan till [email protected]. Kom ihåg att inkludera lite information om dig själv, din konstnärliga bakgrund och erfarenhet samt bifoga bilder av några av dina verk.

Ansök senast den 10:e oktober

Vi ser fram emot att ta del av ditt konstnärskap och vara en del av ditt konstnärliga äventyr. Ansök idag och gör "Introduktion 2023" till en minnesvärd konstupplevelse med oss!

Varmt välkommen till Galleri Scandinavias utställning "Introduktion 2023"