Viktor Jusi Palm - Alla Konstnärer - Galleri Scandinavia
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Viktor Jusi Palm

Viktor Jusi Palm

Jag är Viktor Jusi Palm, AKA Florange, en självlärd visuell konstnär, född och uppvuxen i Göteborg med bakgrund från Brasilien. 

Konst, design och animation var något som inspirerat mig att bli artist som ett sätt för mig hedra mina minnen, planeten vi bor på, människor jag träffar och mina influenser. Alla dessa intryck komprimerade jag till min stil jag kallar ”Tropisk Surrealism”. En härlig färgklick som ger dina vita väggar mer liv och en harmonisk tillvaro.  

Jag är en mångsidig konstnär som gärna testar olika medium. Jobbar helst med akryl och airbrush när jag målar mina tavlor men tar fram mina idéer digitalt, på min iPad. Mina verk tar ofta form i tropiska miljöer blandat med psykedeliska inslag, mycket färger och naturliga element som kan bygga upp ett ögonfångande mönster. Jag lägger mycket tid på detaljer och älskar det tekniska bakom skapandet. 

För mig handlar min konst om att sprida lycka och ett optimistiskt tankesätt, där av mina starka färger och inslag av lite humor. Jag älskar att bli inspirerad och vill gärna inspirera folk att följa sina kreativa drömmar.