"Focus on your direction, not your speed!" Blandteknik på duk av Mike Blomqvist. 60x80 cm - Galleri Scandinavia
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

"Focus on your direction, not your speed!" Blandteknik på duk av Mike Blomqvist. 60x80 cm

  • 14 000 SEK

Såld

Dela
Artikelnummer: 1350

"Focus on your direction, not your speed" av Mike Blomqvist, även känd som Haze1. Detta fängslande konstverk mäter 60x80 cm och kommer vackert inramat i en unik rödmålad originalram, vilket ger en extra touch av konstnärligt uttryck.


I detta unika verk gestaltar Blomqvist skickligt Kalle Anka sittande i sin klassiska röda bil och stirrar glatt åt sidan. Kompositionen uppmanar tittarna att reflektera över konceptet att prioritera sin riktning i livet framför farten. Sammanställningen av den ikoniska Disney-karaktären och symbolen för ett snabbt rörligt fordon skapar en spännande visuell dialog som väcker kontemplation.


Blomqvists konstnärliga stil är uppenbar i den noggranna uppmärksamheten på detaljer, livfulla färger och suggestiva bildspråk som används genom hela konstverket. Kombinationen av popkulturreferenser med djupare filosofiska teman ger verket djup och komplexitet, vilket gör det till ett enastående tillägg till alla konstsamlingar.


"Fokusera på din riktning, inte din hastighet" fungerar som en kraftfull påminnelse om att pausa, överväga våra val och omfamna resan snarare än att bara fokusera på destinationen. Med sin distinkta röda ram och fängslande ämne blir detta konstverk utan ansträngning en samlingspunkt i alla utrymmen, tänder konversationer och inspirerar introspektion.


Äg ett unikt konstverk som kombinerar nostalgi, symbolik och samtida konstnärliga uttryck. "Fokusera på din riktning, inte din hastighet" är ett bevis på Mike Blomqvists talang och vision, och erbjuder tittarna en möjlighet att ansluta till konstverket på flera nivåer och hitta personlig mening inom dess lager.