"Grand Prix Jumping 1985" Serigrafi av Franco Costa. AP 20/32. 66x78cm - Galleri Scandinavia
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

"Grand Prix Jumping 1985" Serigrafi av Franco Costa. AP 20/32. 66x78cm

  • 7 000 SEK
  • 3 200 SEK

Slutsåld

Dela
Artikelnummer: 1422

Titel: Grand Prix Jumping 1985
Konstnär: Franco Costa
Mått: 66 cm x 78 cm
Teknik: Serigrafi
Artist's Proof (AP): 20/32

OBS: skador, se bild

Beskrivning:
"Grand Prix Jumping 1985" är en serigrafi skapad av den berömda italienska konstnären Franco Costa. Detta konstverk är ett av de artist's proofs (AP) som tillhör en begränsad upplaga av endast 32 tryck, och detta exemplar är nummer 20 av upplagan. Verket fångar intensiteten och spänningen i en hästhoppningstävling med en fantastisk närbild.

I konstverket ser vi en detaljerad närbild av en häst med ryttare som hoppar högt över hindret. Franco Costa har fångat rörelsen och kraften i detta ögonblick av precision och skicklighet. Den blå bakgrunden ger en känsla av elegans och kompletterar motivet väl.

Det är värt att notera att detta exemplar har några skador orsakade av fukt samt repor, vilket gör att det kan ha en viss patina som en del av sin historia. Dessa skador kan ge verket en unik karaktär och berätta en historia om dess tidigare ägande och hantering.

Franco Costa, född 14 augusti 1934, var en konstnär som inte bara kunde skapa vackra bilder utan också kunde förmedla känslor och energi i sina verk. "Grand Prix Jumping 1985" är en påminnelse om den spännande världen av hästhoppning och en hyllning till skickliga ryttare och deras magnifika partners, hästarna.

Denna serigrafi är ett värdefullt konstverk för samlare och konstälskare och kommer att vara en påminnelse om den värld av skicklighet och äventyr som hästhoppning representerar. Trots skadorna bär detta konstverk med sig en unik charm och en plats i konsthistorien.