Lillian Michelin, litografi, signerad, numrerad 168/290. 31,5x42 cm - Galleri Scandinavia
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Lillian Michelin, litografi, signerad, numrerad 168/290. 31,5x42 cm

  • 850 SEK

Såld

Dela
Artikelnummer: 1506

Lillian Michelin Litografi 

Mått: 31,5 x 42 cm Signerad & Numrerad: 168/290 


Denna fängslande litografi av Lillian Michelin presenterar ett provocerande och mystiskt motiv av två surrealistiska kvinnor. Verket mäter 31,5 x 42 cm och är signerat och numrerat (168/290), vilket gör det till en exklusiv och värdefull del i en konstsamling.

Lillian Michelin, född och uppvuxen i Ångermanland, är en högt aktad bildkonstnär och grafiker som har utbildat sig på Konstfack och HKS i Stockholm. Hon hade sin första utställning 1978 i Paris och har sedan dess ställt ut både i Sverige och internationellt. Michelin är känd för att låta konstverken ta en aktiv roll i deras skapande, vilket resulterar i oväntade och engagerande teman.

Hon arbetar ofta i stabila material som masonit och betong och beskriver varje tavla som en "upptäcksresa." Detta arbete är inget undantag. Med sin fokusering på surrealistiska kvinnor engagerar litografin åskådaren i en visuell resa genom dröm och verklighet. Detta är en utmärkt investering för samlare intresserade av samtida svensk konst och ett måste för de som uppskattar verk med djup och komplexitet.